naipzade

Just another WordPress.com site

>TUPPEWARE ULTRAPLUS SERİSİ Eylül 26, 2010

Filed under: ev hanımı,mutfak,Tupperware — naipzade @ 11:15 pm

>Ultraplus fırında kullanılan güveç tencere vazifesi gören, güveçte pişmiş lezzetini yakalayabileceğiniz bir üründür. İçinde yağsız yemeklerinizi, sulu yemeklerinizi, tavuk etlerinizi, balıklarınızı, kırmızı etlerinizi, sebze yemeklerinizi, tatlılarınızı, hamur işlerinizi, ekmeğinizi, keklerinizi pişirebilirsiniz. Isıya dayanıklı bir üründür. Çok hafiftir. Servis içinde kullanabilirsiniz. Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

ULTRA HAFİF KAPLAR İLE YEMEK PİŞİRMEDE YENİ DÖNEM, YEMEĞİNİZİN HER YERİNİN EŞİT ŞEKİLDE PİŞMESİNİ SAĞLAR.

-25 ile +230 derece arasındaki yemekler için uygun hammaddeden üretilmiştir.Derin dondurucuda, buzdolabında, mikrodalga fırında ve normal fırınlarda kullanılır.

Yuvarlatılmış kapak ve gövdesi sayesinde ısı her yere eşit olarak dağılır.

Özel dizayn edilmiş kapak ve tutacak kısımları pişirme sırasında oluşan buharı dışarıya verirken, yemeğin kurumaması için gerekli olan nemin kalmasını sağlar.

Fırın içersinde ısıyı çok iyi koruyarak, yemeğinizi kurutmadan kızarmasını sağlar.

Ultraplus 5 lt, 3 lt, 2 lt boyutlarındadır.

ULTRAPLUS LAZANYA

Dikdörtgen şekillidir. Alt kap 3,75 lt ve kapak 1,25 lt dir. İsterseniz aynı anda altta yemeğinizi üstte pilavınızı yapabilirsiniz. İsterseniz aynı anda 2 yemek yapın, isterseniz kapak olarak kullanın ve yukarı doğru kabarma payı bırakın.

Ekmek, kek, lazanya, fırında makarna, börek, her türlü güveç gibi sıcaklarınızı yapabilirsiniz. Soğuk tatlılarınızıda koyabilirsiniz.

 

Yorum bırakın